No items found.

Eurokeramik

Produkter

mån - tors: 07.00 - 17.00
Fredag: 07.00 - 16.00
Lördag: Stängt

Se våra öppettider i sommar nedan

Kakel, klinkers, granitkeramik m.m från Italien

Vi är en leverantör som är specialist på produkter från Italien. I vår butik i närheten av Nacka Forum har vi ett brett utbud av produkter från leverantörer vi jobbat tillsammans med under många år.
Vår kunniga personal kan hjälpa er med tex kakel, fix& fog, våtrumsskivor, mosaik, bänkskivor, granit- och marmorskivor.
Se nedan för mer information om de olika produktområdena vi erbjuder.

Kakel Stockholm

Kvalitativ italiensk kakel i Stockholm. I vårt sortiment finner du mängder av färger, former, mönster och storlekar att välja mellan för att ge ditt rum rätt karaktär.

Fix och Fog

Högkvalitativ fix och fog med hög vidhäftningsförmåga, god förmåga i att avvisa smuts liksom ämnade för utom- och inomhusbruk.

Granitskivor Stockholm

Granit är en s.k. magmatisk bergart och är faktiskt en utav de äldsta bergarterna som finns idag. Den bildas av magma som återfinns långt ner i vår jord då denna sakta och långsam kylts ner och stelnat.

Marmorskivor Stockholm

Marmor – En otroligt vacker sedimentär bergart av kristalliserad kalksten som idag är oerhört populär till en mängd olika användningsområden både inomhus och utomhus.

Bänkskivor Stockholm

Fönsterbräda, till tvättstugan, i uteköket, på bänken i hallen eller arbetsbänk i köket. Vi har ett brett sortiment av bänkskivor av alla dess möjliga material i varierande former och färger.

Våtrumsskivor Stockholm

En våtrumsskiva till skillnad från de klassiska väggskivorna så har de sedan en betydligt mycket tåligare kärna som klarar av att stå emot den höga fuktbelastningen bättre.

Mosaik Stockholm

Mosaik är mindre plattor skapta av antingen natursten eller glas och lämpliga att använda sig utav till både väggar och golv i alla möjliga miljöer inomhus som utomhus, fuktiga liksom torra.

Experter

Vi har lång erfaranhet inom vår bransch och större delen av de produtker vi tillhandaåhller är från leverantörer vi jobbat med under väldigt lång tid.

Familj

Inget är viktigare än familjen för oss italienare därför är det extra kul att vi idag är 3 stycken från familjen Bredolo som idag är aktiva i vår butik och vi jobbar tillsammans så gott som varje dag.

Lokal kännedom

Vi jobbar framförallt med italienska varumärken och då vi har våra rötter från Italien vågar vi påstå att vi vet vad riktig italiensk kvalitet står för.

Butiken

Är den viktigaste plattformen vi har. Idag går det att hitta så mycket information på nätet men det är först på plats som man verkligen kan få den hjälp och expertis man behöver. I ett möte kan vi höra dina behov och sedan tillgodose dem.

Produktgalleri

Varför Eurokeramik

Vi erbjuder en mycket kunnig personal och vi är experter på våra varumärken som vi tillhandahåller.

Service och kunskap

Vi kan garantera er god service, kunskap och vägledning när ni besöker oss och vår butik.

Kvalitet

Italiensk kvalitet är något utöver det vanliga och vi jobbar ytterst nära många av våra leverantörer.