Bli uppringd


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss!
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.

Marmorskivor i Stockholm

Specialist på italiensk kakel

Marmorskivor – vackert och tidlöst

Marmor, en sedimentär bergart närmre definierad som kristalliserad kalksten och som är precis lika älskad idag som den var redan 1000 år f.Kr. Marmorn i sin ursprungliga form är vit och ren i karaktären, men stenen finns också i ytterligare färger och den marmor som vi främst känner till och använder oss utav idag har också tagit sig en mer eller mindre marmorerad form.
När du beställer en marmorskiva från oss så kommer du att få hem en snygg och slitstark skiva som tål både värme och vatten väl samtidigt som den dessutom också är enkel att underhålla. Med andra ord en kvalitébänkskiva som fyller sitt fulla syfte i ditt hem idag liksom fortsättningsvis och långt in i framtiden. Vi har flera färger och tjocklekar att sålla mellan i vårt välfyllda sortiment och hjälper dig mer än gärna med att välja rätt för dig och dess primära ändamål.

Specialist på italiensk kakel

En tålig och vacker marmorskiva som aldrig går ur tiden

En bänkskiva i marmor känns inte bara stilren och fräsch utan är också oerhört rätt ur ett trendkänsligt perspektiv och tycks aldrig någonsin vilja gå ur tiden. Känslan är genuin och ombonad trots att det inte krävs någon vidare ansträngning alls ifrån din sida och vi har mängder av varianter för att kunna leverera dig den rätta marmorskivan. Vi har något för alla smaker oavsett om de ska användas som bänkskivor i köket, badrummet, i hallen eller som bordsskiva. Vill du ha ett snyggt, hållbart och prisvärt material så har du valt rätt då du väljer marmor.