Bli uppringd


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss!
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.

Marmor

Specialist på italiensk kakel

Marmor – Tidlöst och mäktigt

Marmor – En otroligt vacker sedimentär bergart av kristalliserad kalksten som idag är oerhört populär till en mängd olika användningsområden både inomhus och utomhus liksom den alltid varit sedan den först upptäckes. Marmor är precis lika perfekt i våta som i torra utrymmen och det på likväl väggar som golv. Den ger utrymmet en något mer lyxig och världsvan atmosfär samtidigt som den också ger fullt skydd. Det enda man egentligen bör tänka på är att impregnera sin marmor för att bibehålla den vackra ytan då fläckar och missfärgningar annars lätt kan uppstå i dess porösa yta.

Specialist på italiensk kakel

Ett material – Så många möjligheter

Marmor är ett mycket stilrent och klassiskt material som passar precis lika väl i det äldre liksom som i det nyare och modernare hemmet. Utifrån tycke, smak, stil och användningsområde kan man välja mellan en mängd olika stilar och nyanser, polerade för en glattare högglansig yta eller naturligt matta. Redan 1000 år f.Kr. valde man marmor till dekoration och inredning både inomhus och utomhus och idag är materialet oerhört hett och trendigt. Marmortrappor, marmorplattor i trädgården, bordsskivor i marmor eller hela marmorgolv. Vart man än placerar det eller hur man än använder sig utav det så kommer det inte kunna bli fel och vi hjälper er.

I vårt sortiment finns marmor i mängder av storlekar, färger och marmoreringar för att vi ska kunna matcha allas smaker. Låt oss guida dig rätt och ge dig precis vad du behöver liksom tips och goda råd kring underhåll m.m.