Bli uppringd


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss!
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.

Kvalitativt kakel i Stockholm

Specialist på italiensk kakel

Kakel – Ett hållbart, praktiskt och snyggt alternativ

Kakel är en produkt av lergods framtagen framförallt för att användas som skydd och dekoration till våra inomhusväggar. Framförallt så är vi vana vid att se dem täcka badrumsväggar i våra hem, men de är också populära att sätta upp i köket ovan diskbänken vart de sedan skyddar väggen mot väta och stänk. Det är dock inte enbart på grund utav sitt vackra yttre som kaklet kommit att slå sig in som en klar favorit i våra svenska hem utan också det faktum att det är näst intill helt underhållsfritt och mycket enkelt att se efter.

Specialist på italiensk kakel

En platta med så många fördelar

En viktig del av tillverkningen av lerplattorna är den då de glaseras för att sedan brännas i jättelika ugnar med temperaturer uppåt 800 – 900 grader varifrån de får sin hårda, tåliga och näst intill underhållsfria yta. Enkelheten kring själva rengöringen medför i sin tur också en hel del ytterligare älskvärda fördelar så som bl.a. att dess fina yttre bevaras längre liksom dess livslängd och hållbarhet. Det är alltså inte speciellt konstigt att kakel blivit så populärt. Det är vackert, det är hållbart och det fyller givetvis också sin funktion och sitt syfte i att skyddar dina väggar och ditt hem från smuts och fukt från att angripa.

Här hos oss på Eurokeramik kan alla hitta ett kakel som faller dem i smaken och givetvis så finns vi också här hela vägen med tips och goda råd som underlättar. I vårt sortiment finner du mängder av färger, former, mönster och storlekar att välja mellan för att ge ditt rum rätt karaktär och givetvis guidar vi dig rätt så att du får det absolut bästa alternativet för dig och ditt hem.