Bli uppringd


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss!
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.

Granitskivor i Stockholm

Specialist på italiensk kakel

Granit – För dig som uppskattar hållbarhet och skönhet

Granit är ett beständigt och vackert naturmaterial som skapades långt ner i jorden för miljontals år sedan och därmed också är en av de äldsta bergarterna vi känner till idag. Framförallt så utmärker den sig lite extra i mängden tack vare sin hållbarhet och styrka, men utöver det så är arten också oerhört vacker.
En granitskiva slits inte i samma grad som andra bänkskivor kan tendera till och de klarar dessutom också av mycket höga temperaturer. Något som givetvis blir till en extra stor fördel då de ligger i kök då du helt enkelt kan ställa kastrullen eller grytan direkt på bänken utan risk för ringar eller märken. Dessutom så kan man heller inte komma undan det faktum att varje lite granitskiva är unik och att det helt enkelt aldrig går att finna en identisk den man har, varken i färg eller mönster. Liknande, men aldrig densamma. Inte konstigt att granit kommit att bli en älskad ingrediens i våra hem då det både är hållbart, unikt och vackert.

Specialist på italiensk kakel

Produkter passande allas smaker från Eurokeramik

Till kökets arbetsytor, som fönsterbrädor, till ditt badrum eller uterummet. En granitskiva är både snyggt, praktiskt och tåligt att ha som material till sina bänkskivor och det är dessutom även möjligt att få tag på en färg och form som lämpar sig perfekt för rummet där de ska ligga. Vi på Eurokeramik hjälper dig mer än gärna med att hitta den perfekta lösningen och skivan för dess syfte liksom din personliga smak och kommer gärna med inspiration eller tips rörande rengöring och behandling. Låt oss tillverka, måttbeställa och leverera din nästa granitskiva. Du kommer inte bli besviken.